O NAMA

bookilica je zaštićena marka pod kojom djeluje putnička agencija Bookers United GmbH, koja se bavi organiziranjem putovanja, te pružanjem dodatnih usluga putnicima iz cijelog svijeta, koji se servisiraju na 15 svjetskih jezika. bookilica im pruža vrhunski servis prije dolaska na odredište, tijekom boravka i nakon istog.

 

Bookers United GmbH je dio grupacije sAdrialinom, najvećim svjetskim tour-operatorom za privatni smještaj uHrvatskoj:

- s preko 17 godina iskustva i uspješnog djelovanja

- s preko 200 milijuna EUR prometa

- i preko 150 stručnjaka u službi iznajmljivača i gostiju

 

Profitirajte i Vi od potencijala naše grupacije i pridružite se broju odpreko 20.000 smještajnih jedinica diljem Hrvatske.

Ne propustite nijedan povezani portal ni agenciju, kako biste postigli što veće popunjenje i zaradu.

 

Naš servisni centar za Hrvatsku dostupanVam je radnim danom od 8.00 do 20.00 h

• putem besplatnog telefonskog broja: 0800-03 03

• ili putem elektronske pošte: info@bookilica.hr

 

Putnicima se nudi veliki izbor smještajnih jedinica u Hrvatskoj, bilo da se radi o apartmanima, kućama za odmor, sobama, vilama i sl..

 

Uz organizaciju samog smještaja nudimo i usluge vezane uz odmor u Hrvatskoj: informacije o smještaju i odredištu, usluge prevođenja, odnosno tumačenja za vrijeme boravka u Hrvatskoj, usluge pronalaženja dodatnih opcija (krevetići i opreme za bebe, vezovi za plovila, prijedlozi izleta na odredištu, osiguranja i mnoge druge).

 

Posebnost bookilice je što iznajmljivačima koji s njom surađuju pruža maksimalni servis glede prodaje putem najrelevantnijih kanala prodaje za Hrvatsku. Pri tom koristimo moderni sustav za tzv. „channel manager“, koji omogućuje da se jedna smještajna jedinica prodaje u isto vrijeme na svim portalima i kod svih povezanih agencija.

 

Grupacija čiji je bookilica dio bavi se organizacijom putovanja još od 2001. i od tog ogromnog iskustva profitira i bookilica. Kvalificirani stručnjaci pružaju najveću moguću razinu usluge putnicima i pružateljima usluga u Hrvatskoj i diljem svijeta.


Jezici na kojima se vrši servisiranje klijenata su: engleski, njemački, talijanski, slovenski, mađarski, češki, slovački, poljski, francuski, hrvatski, nizozemski, španjolski, danski, švedski, norveški i ruski. Uskoro slijedi finski i rumunjski, a drugi jezici su u pripremi.